Szakmai pályafutás

Pszichodráma vezetőként, trénerként, valamint coachként dolgozom.

Rendszeresen tartok szakmai workshopokat és előadásokat dramatistáknak, a Budapesti Metropolitan Egyetem business és team coach szakirányú továbbképzésén csoportdinamikát tanítok.

Módszertani képzésemet a Magyar Pszichodráma Egyesületben  (MPE) végeztem,  az Egyesület regisztrált pszichodráma vezetője vagyok.  A kiképző pszichodráma vezető cím megszerzéséért az idei évben kezdem meg gyakorlatomat.

2010 óta vezetek folyamatosan vegyes összetételű, általában 8-12 fős,  120-250 órás önismereti csoportokat, mostanra több mint 1000 órányi csoportvezetői tapasztalattal rendelkezem. 2014-ben alapítottam a Szereprulettet, amelynek pszichodráma csoportjaiban  Magyarországon elsőként alkalmaztam kritikai-szemléletű csoportterápiás módszereket Borsfay Krisztina pszichológus, egyetemi oktató vezetőtársammal.

Az MPE-n belül működő Monodráma munkacsoport tagja vagyok, a P.E.R.F.O.R.M.E.R.S nemzetközi projekt első fázisában pedig szociodráma módszertan létrehozásán dolgoztam.

Szívemhez legközelebb az esélyegyenlőség- és a  társadalmi nemi szerep-vonatkozású témák, valamint a multikulturális társadalmi és üzleti környezetek kihívásai állnak.