Rólunk - kik vagyunk és mit tudunk

Molnár Erika - Alapító, Vezető Tréner, Szakmai Vezető

A Csapat (mert kell egy...)

Remek kollégákkal dolgozom együtt, akik nem csak kiváló szakemberek, de hiteles és karizmatikus egyéniségek is.  Szakmai elképzeléseim egy része nélkülük nem valósulhatna meg. Nagyon büszke vagyok rájuk, és folyamatosan tanulok  tőlük.

​Ismerkedjen meg a Szereprulett CSAPATÁVAL!

Kíváncsi, hogy hogyan dolgozunk?

Dr. Borsfay Krisztina, szenior tréner

Pszichológus, pszichodráma vezető, zeneterapeuta

Az ELTE PPK Interkulturális Pszichológia és Pedagógia Intézetében oktat és kutat kulturális pszichológiái témákat, fókuszálva többek között a diverzitás, kulturális identitás kérdéseire. Az elméleti oktatás mellett saját élményű tréningeket is tart, amelyeknek célja a kulturális szenzitivitás fejlesztése, az interkulturális, akkulturációs folyamatok mélyebb, önismeretet gazdagító megismerése. A pszichodráma és a zeneterápia eszköztárát alkalmazva vezet önismereti csoportokat felnőttek és fiatalok számára. 2014-ben csatlakozott a Szerepruletthez, mert hisz abban, hogy a gender-szenzitív önismereti módszerek nélkülözhetetlenek az egyének (és csoportok) boldogulásához. Hobbija újabb és újabb módszerek megtanulása, jelenleg az autogén tréning, a relaxáció (egyéni és csoportos) technikája foglalkoztatja.

programjai

Molnár Judit, szenior tréner

Közgazdász, szervezetfejlesztési és márka tanácsadó, coach, pszichodráma vezető.

Judit az üzleti életben eltöltött két évtized alatt több szektorban szerzett szervezeti tapasztalatot. Vezetőként egyre inkább a személyes fejlesztésre irányult a figyelme. Több fajta egyéni és csoportos coaching iskolában képződött, melyek közül a Gestalt és a dramatikus eszköztár áll hozzá legközelebb. Fókusz témái a személyes és szervezeti hatékonyság, együttműködés, kommunikáció, elkötelezettség, útkeresés. Egyéni és csoportos coaching folyamatokat visz, kompetenciafejlesztő tréningeket tart, marketing- és márkastratégiai tanácsadást végez, önismereti csoportokat vezet. Hisz az egyéni felelősségben és a sokszínűségben. Kíváncsi, elfogadó, optimista. Saját és mások fejlődése motiválja.

programjai

Horváth Rita, játékmester, junior tréner

EMCC akkreditált coach, pszichodráma asszisztens, kontrolling szakértő

Egy évtizedes stratégiai és operatív szinteken megélt üzleti kontrolleri tapasztalata révén számos szektorban szerzett szervezeti tapasztalatot. A one-team proaktív üzleti támogatást tűzte ki céljának. Ismerősen dolgozik agile szervezetekben, innovatív területeken. Középvezetők, senior szakértők coachingjával, nők önbizalom-növelésével foglalkozik. Egyéni coaching folyamatokat visz és kis létszámú önismereti csoportokat vezet, blogot ír (ÖnBizBár). A folyamatos önfejlesztésben és saját mintáink megismerésében hisz. Fókusz témája a belső gyermek megismerése és gyógyítása, ezáltal az önazonosság növelése. Coaching ülésein Gestalt és pszichodráma eszközöket használ. Szívéhez legközelebb az anyák helyzetének javítása, munkába (vissza/be) integrálódása, a társadalom “dolgozó anya” képének megreformálása áll.

programjai

Győrfy Judit, játékmester, junior tréner

Jogász, mentálhigiénés szakember

Jelenleg pszichodráma vezető képzését folytatja. Egyik alapítója és aktív tagja a Másállapotot a szülészetben mozgalomnak (https://www.facebook.com/masallapotot/).

 Két gyerekes anya. Korábban szenvedélybeteg nők ellátásában és gyermekvédelemben dolgozott. Az elmúlt években a gyerekkori szexuális abúzus és annak szerteágazó felnőttkori hatása áll a fókuszában. Jelenleg egyéni és csoportos folyamatokat kísér abúzustúlélőknek, módszertanilag a személyközpontú megközelítés áll hozzá a legközelebb. Szülés körül dolgozóknak érzékenyítő workshopot tart szexuális erőszak túlélőinek szüléskíséréséhez. Nagyon hisz a megdolgozott sajátélményben, mint erőforrásban, a női kör megtartó erejében és a folyamatos tanulás és fejlődés lehetőségében. Szabadidejében szeret a természetben futni, vagy gyerekkori szenvedélyének él, és görkorcsolyázik.